Algemene boekingsvoorwaarden

BELANGRIJK

Alle verhuur is nominatief en kan in geen geval worden overgedragen of verhuurd. Minderjarigen moeten worden vergezeld door hun ouders of wettelijke voogden. Reserveringen kunnen worden gemaakt via e-mail of telefoon, maar met schriftelijke bevestiging (contract ondertekend met aanbetaling) binnen 7 dagen, na deze periode, wordt de optie zonder kennisgeving geannuleerd. Na ontvangst van uw reservering en aanbetaling (inclusief 25 € niet-aftrekbare en niet-restitueerbare boekingskosten, aangeboden annuleringsgarantie), sturen wij u een boekingsbevestiging.

LOCATIES

Aankomst 14.00 uur - vertrek 12.00 uur.
Elk pakket dat niet voor 12.00 uur wordt verlaten, resulteert in automatische facturering voor een extra nacht. Het saldo van uw verblijf moet 30 dagen voor aankomst worden betaald.

VERHUUR

Aankomst: 16:00 - 19:00 uur (buiten het seizoen) 16:00 - 20:00 uur (juli/augustus) :
aankomen bij de receptie met de tegoedbon. Elke late aankomst moet vóór 18.00 uur worden gemeld, zodat we de nodige regelingen kunnen treffen voor uw aankomst op de site. Vertrektijden zijn tussen 09:00 en 10:00 uur (buiten het seizoen) 08:30 en 10:00 uur (juli/augustus), na deze tijd wordt een extra dag in rekening gebracht. In geval van late aankomst of vervroegd vertrek zijn de gereserveerde data volledig verschuldigd, de daaraan verbonden kosten ook. Voor verhuur moet het saldo van uw verblijf 30 dagen vóór de aankomstdatum worden betaald. Bij gebrek aan betaling binnen deze periode, wordt uw reservering automatisch geannuleerd.
Geef ons bij het overmaken van uw saldo een borg van € 300 per creditcard. Na verificatie door ons na uw vertrek beoordelen wij de staat van de netheid van de verhuur. Als dit laatste als bevredigend wordt beschouwd, ontvangt u een e-mail om te bevestigen dat het is vernietigd.
Vergeet niet om uw eigen lakens, hoeslakens en kussenslopen mee te nemen. Verhuur en staanplaatsen worden bewaard tot 11.00 uur op de dag na uw aankomst, na deze periode zonder nieuws van u, houden ze op te worden behouden.

ANNULERINGEN

In geval van annulering wordt u ingehouden of blijft verschuldigd : de reserveringskosten en als compensatie voor contractbreuk : een bedrag gelijk aan 20 % van de totale kosten van uw verblijf als u meer dan 30 dagen vóór de datum annuleert gepland voor uw aankomst, een bedrag gelijk aan het totaal van uw verblijf als u minder dan 30 dagen vóór uw aankomst annuleert. Alle annuleringen moeten worden gedaan per aangetekende brief met bewijs. Een ANNULERINGSGARANTIE is opgenomen in uw huurcontract : vóór uw vertrek, als een van de volgende gebeurtenissen zich voordoet : ernstige ziekte of ernstig ongeval of zelfs overlijden : uzelf of uw echtgenoot, een van uw voorouders of nakomelingen, schoonzonen of mooie meisjes; overlijden van broer, zus, zwager, schoonzus; aanzienlijke materiële schade die uw eigen eigendom bereikt en noodzakelijk uw aanwezigheid vereist; economisch ontslag; ongeval of totale diefstal van uw voertuig en/of caravan op de (directe) route naar de verblijfplaats; het verkrijgen van een contract voor onbepaalde tijd na de reserveringsdatum van de huur.

INTERNE REGELGEVING

De kampeerder wordt geacht de interne regels van de camping en die van de zwembaden te respecteren. De camping is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of schade aan persoonlijke eigendommen van kampeerders.
Honden van de eerste en tweede categorie zijn verboden. Honden moeten worden getatoeëerd en gevaccineerd, ze moeten aan de lijn worden gehouden.
In het geval dat een bewoner het verblijf van andere gebruikers verstoort of de bepalingen van het interne reglement van de inrichting niet respecteert, kan de manager of zijn vertegenwoordiger mondeling of schriftelijk, indien hij dit nodig acht, deze opzeggen de problemen.
In geval van een ernstige of herhaalde inbreuk op het reglement van orde en na formele kennisgeving door de manager om hieraan te voldoen, kan de manager het contract opzeggen. In geval van een misdrijf kan de manager een beroep doen op de politie.
Verkeer : snelheid is beperkt tot 10 km/u. De slagbomen zijn gesloten tussen 23.00 en 07.00 uur, al het verkeer is gedurende deze periode verboden. Vestiging onder videobewaking.
Camping de l’Océan behoudt zich het recht voor om elk fotografisch medium te gebruiken waar u kunt verschijnen met het oog op de publicaties. Het dragen van de armband (gegeven bij aankomst) is VERPLICHT tot het einde van uw verblijf. Het geeft toegang tot entertainment, zwembaden en draagt ​​bij aan het versterken van de beveiliging in de inrichting.

Geachte klanten, aangezien deze elementen noodzakelijk zijn om misverstanden te voorkomen, danken wij u voor uw vertrouwen en wensen wij uw volgende vakantie tot een succes te maken.

Fijne feestdagen

Niet-contractuele foto's, video's en plannen