Facebook Twitter instagram Email
Homepagina > > > Algemene voorwaarden
Nieuw: Stel uw vakantie in verscheidene tranches kosteloos - telefonische informatie

Algemene reserveringsvoorwaarden

Alle huren zijn geregistreerd en kunnen niet worden verkocht of gehuurd. Minderjarigen moeten worden vergezeld door hun ouders of wettelijke voogden. Reserveringen kunnen per e-mail of telefoon worden gemaakt, maar met een schriftelijke bevestiging (contract ondertekend met aanbetaling) binnen 7 dagen, na deze tijd, zal de optie zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. Na ontvangst van uw reservering en aanbetaling (inclusief 25 € niet-aftrekbare en niet-terugbetaalbare reserveringskosten, annuleringsgarantie aangeboden), sturen wij u een boekingsbevestiging.

LOCATIES :

Aankomst 14:00 - vertrek 12:00 uur Elk pakket dat niet wordt vrijgegeven om 12:00 uur, brengt automatisch een extra nacht in rekening. Het resterende bedrag moet 30 dagen voor aankomst worden betaald.

VERHUUR :

Aankomst: 16.00 - 19.00 uur: presenteer uzelf aan de receptie met de betaalde factuur. Elke late aankomst moet vóór 18.00 uur worden aangegeven, zodat we de nodige regelingen kunnen treffen voor uw aankomst op de site. Vertrek is tussen 08.30 en 10.00 uur, na die tijd wordt een extra dag in rekening gebracht. In geval van verlate aankomst of voortijdig vertrek zijn de gereserveerde data volledig verschuldigd, evenals de royalty’s die eraan verbonden zijn. Voor huur, moet het saldo van uw verblijf worden betaald 30 dagen vóór de datum van aankomst. Als u binnen deze periode niet betaalt, wordt uw reservering automatisch geannuleerd. Bij het verzenden van uw saldo, bedankt om ons een aanbetaling te sturen van € 300 en een afgestempelde envelop naar uw adres. Na verificatie door ons na uw vertrek, zullen wij de staat van netheid van het verhuren beoordelen. Als de laatste als bevredigend wordt beschouwd, wordt de cheque teruggestuurd naar u in de daarvoor bestemde envelop. Als er geen afgestempelde envelop is verzonden, wordt de cheque ter plaatse vernietigd en wordt een e-mail verzonden om de vernietiging ervan te bevestigen.
Vergeet niet om uw lakens, lakens en kussenslopen mee te nemen. De verhuur en locaties worden bewaard tot 11:00 uur de dag na de geplande datum van uw aankomst, na deze tijd zonder nieuws van u, houden zij op te worden bewaard.

ANNULERINGEN :

In geval van annulering zal worden behouden of als gevolg blijft: De reserveringskosten en als compensatie voor contractbreuk: een bedrag gelijk aan 20% van de totale kosten van uw verblijf als u meer dan 30 dagen voor de datum verwacht van uw komst, een bedrag dat gelijk is aan het totaal van uw verblijf als u minder dan 30 dagen vóór de datum van uw aankomst annuleert. Elke annulering dient te geschieden per aangetekend schrijven met bewijs. Een ANNULERINGSVERZEKERING is inbegrepen in uw contract: voor uw vertrek, als een van de volgende gebeurtenissen voordoet: ernstige ziekte of een ernstig ongeval of het overlijden van uzelf of uw echtgenoot, één van uw ouders of kinderen, schoonzonen of mooie meisjes; dood van een broer, een zuster, een zwager, een schoonzus; aanzienlijke materiële schade aan uw eigendommen en uw aanwezigheid vereist; economisch ontslag; ongeval of totale diefstal van uw voertuig en / of caravan op de (directe) reis naar de plaats van het verblijf; het verkrijgen na de reserveringsdatum van de huurovereenkomst een contract van onbepaalde duur.

REGLEMENT VAN ORDE :

De kampeerder is verplicht om de regels van de camping en de zwembaden te respecteren. De camping is niet verantwoordelijk voor schade of schade aan de persoonlijke eigendommen van kampeerders. Honden van de eerste en tweede categorie zijn verboden. Honden moeten worden getatoeëerd en gevaccineerd, ze moeten aan de lijn worden gehouden.
Ingeval een inwoner het verblijf van de andere gebruikers verstoort of de bepalingen van de interne regels van de inrichting niet naleeft, kan de manager of zijn vertegenwoordiger, mondeling of schriftelijk, indien hij dit nodig acht, in de plaats van zijn woonplaats komen om te stoppen aandoeningen. In het geval van een ernstige of herhaalde overtreding van het interne reglement en na formele kennisgeving, door de manager, om zich eraan te houden, kan deze het contract opzeggen. In het geval van een strafbaar feit, kan de manager een beroep doen op de politie.
Verkeer: de snelheid is beperkt tot 10 km / h. De poorten zijn gesloten tussen 23:00 en 07:00 uur, alle verkeer is verboden tijdens deze periode. Vestiging onder videobewaking.
De Océan-camping behoudt zich het recht voor om alle fotografische media te gebruiken waar u voor haar publicaties zou kunnen verschijnen. Het dragen van de armband (bij aankomst gegeven) is permanent VERPLICHT tot het einde van uw verblijf. Het geeft toegang tot de animaties, zwembaden en draagt ​​bij tot de beveiliging van het hotel.

Beste klanten, deze artikelen zijn nodig om misverstanden te voorkomen, we danken u voor uw vertrouwen en willen uw volgende vakantie tot een totaal succes maken.
Fijne feestdagen!

Niet-contractuele foto's en plannen

Camping la Océan promo 1
Camping la Océan promo 2
Camping la Océan promo 3
Camping Océan video

Back to Top

Brochure

brochure du camping

Contrat de réservation

Contrat de réservation

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

plan du camping

Coordonnées/Contact

15 Route de la Maison Rouge
BP 15 44490 Le Croisic
Telephone : +33(0)2 40 23 07 69
Fax : +33(0)2 40 15 70 63
  • Contact
  • Actualités

    Welkom


    maandag 30 Maart 2020

    GOEDE DAG EN WELKOM OP ONZE
    CAMPING VILLAGE &SPA DE L’OCÉAN IN CROISIC!