Facebook Twitter instagram Email
Nieuw: Stel uw vakantie in verscheidene tranches kosteloos - telefonische informatie

Welkom op CAMPING L’OCEAN voor uw vakantie in Le Croisic


Le complexe aquatique extérieur
De beaux sites à découvrir dans la Région

Camping l’Océan ligt in Le Croisic (Ar Groazig, in het Bretons: "het kleine kruis"), in het zuiden van Bretagne, in de Loire-Atlantique, tussen het moeras van Brière en de beroemde badplaats La Baule.

Een frisse neus halen in de verfrissende zeelucht van de Atlantische oceaan, strand en zon, toerisme en uitstapjes in de Loire-Atlantique, ontspanning en sport op de camping, u stelt zelf uw droomvakantie samen op Camping l’Océan.

Een verzorgde camping, huuraccommodatie van kwaliteit, grote staanplaatsen voor tenten, caravans of campers zorgen voor een heerlijke vakantie in een schaduwrijkpark met bomen. Op camping l’Océan worden rust en natuur gecombineerd voor een verblijf aan zee aan de Bretonse kust.Maak kennis met het genoegen dat het water in al zijn vormen biedt! Met zijn directe toegang tot zee nodigt Camping l’Océan u uit tot zwemmen in de Atlantische Oceaan, maar ook om te profiteren van zijn prachtige waterparadijs, met een verwarmd, overdekt zwembad, immense baden, de glijbanen, jacuzzi, geisers, langzame rivier enz. In het hoogseizoen zorgen activiteiten, club en kinderactiviteiten, thema-avonden en sporttoernooien voor uw conditie en onvergetelijke momenten.

Voor een geslaagde vakantie in Bretagne profiteert u bovendien van een complete serie faciliteiten voor uw comfort: restaurant, bar, wasserette, Wi-Fi, sportterrein, babyruimte enz.Camping la Océan promo 1
Camping la Océan promo 2
Camping la Océan promo 3
Camping Océan video

Back to Top

Brochure

brochure du camping

Contrat de réservation

Contrat de réservation

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

plan du camping

Coordonnées/Contact

15 Route de la Maison Rouge
BP 15 44490 Le Croisic
Telephone : +33(0)2 40 23 07 69
Fax : +33(0)2 40 15 70 63
  • Contact
  • Actualités

    Welkom


    vrijdag 3 April 2020

    GOEDE DAG EN WELKOM OP ONZE
    CAMPING VILLAGE &SPA DE L’OCÉAN IN CROISIC!