Eigenaar worden

Word de eigenaar van een stacara van

Wilt u een tweede huis hebben? Een plek om te ontspannen en tijd door te brengen met familie of vrienden? Kies voor de aankoop van een stacaravan op een 5-sterrencamping.
Het buitenhotel trekt steeds meer Fransen aan. De redenen voor het succes zijn eenvoudig: het biedt betaalbare vakanties, in een vriendelijke sfeer en in direct contact met de natuur.

De aankoop van een stacaravan

Bij ons is het mogelijk om de stacaravan van uw keuze te kopen, wij bieden nieuwe stacaravans van Franse merken die zich aanpassen aan de budgetten van particulieren. Wij ondersteunen u bij het vinden van de stacaravan van uw dromen, ongeacht uw selectiecriteria!

Ingericht, de stacaravan is uitgerust met alles wat nodig is voor een comfortabele vakantie: ingerichte keuken met koelkast en gasfornuis, centrale of panoramische woonkamer met grote bank, twee of drie slaapkamers met kleedkamer, een of twee badkamers, toiletten, en een overdekt terras indien gewenst.

mobil home résidentiel intuition luxe
balneo_2

Profiteer van de 5 * campinginfrastructuur

De stacaravan wordt rechtstreeks op een site geïnstalleerd, wat de eigenaren niet verplicht om logistiek voor het transport te plannen.
Wij nodigen u uit om de eigenaar te worden op onze top 5-camping, in een toeristische, aan zee (200 m van de zee), culturele en historische sector.
Onze eigenaars van stacaravans profiteren van entertainment en infrastructuur (watercomplex, multisportveld, tennisbaan, jeu de boulesveld, miniclub, speelkamer).
De camping is uitgerust met een bar/restaurant, een supermarkt en een wellness area.

CONTACTEER ONS DIRECT OP +33 (0)2.40.23.07.69

Niet-contractuele foto's, video's en plannen